Tandplejens Kontaktcenter: tlf. 35 30 39 60

Fritidshjemmet Villa Amalie: tlf. 33 14 52 60

Velkommen til Nyboder skole

Nyboder skole går der 530 søde, dygtige og interesserede børn, der har forældre, som støtter positivt op om skolens arbejde med børnenes læring og trivsel.

Vi tror på, at læring og trivsel følges ad og er hinandens forudsætninger. Uden trivsel ingen læring og uden læring - ingen trivsel.

Vi lægger stor vægt på samarbejde mellem skole og hjem, og at samarbejdet er præget af værdighed, respekt og tillid til, at alle har gode hensigter. Vi ønsker at skabe de bedst mulige betingelser for elevernes læring og trivsel og det tror vi på bedst sker gennem et skole-hjem samarbejde, som er præget af omsorg og tryghed for det enkelte barn og for klassen.

Nyboder skole ligger i hjertet af København i smørhullet mellem Østre Anlæg og Kastellet. Vi har Den Frie Udstilling, Statens Museum for Kunst og Nyboder kvarteret som naboer. Bygningerne er fra 1920 og gennemrenoverert med ny opført Mutlihal i 2009.

Klik på det ovenstående billede for at læse mere om Læring og Trivsel, Samarbejdet med skole og hjem, Fagtemadage, Integration af IT i undervisningen, Legepatrulje, Synlig læring, Traditioner og Samarbejdet mellem skolen og fritidshjemmet Villa Amalie.

Indskrivning til skolestart 2018

Alle forældre, også de der ønsker privatskole, skal notere deres skoleønske i perioden 6. november t/m 17. december 2017 på:

Københavns kommunes indskrivningsside http://www.kk.dk/skoleindskrivning

For mere info om skolestart, klik på Indskrivning/skoleskift, øverst på hjemmesiden.

December 2017

Dyb koncentration på kontorgangen, hvor eleverne arbejder flittigt og ikke mindst stille!

heart