Tandplejens Kontaktcenter: tlf. 35 30 39 60

Fritidshjemmet Villa Amalie: tlf. 33 14 52 60

Nyboder skole – høj faglighed og rart skolemiljø

Nyboder skole ligger i hjertet af København i smørhullet mellem Østre Anlæg og Kastellet, og vi har Den Fri Udstilling og Park-Museerne som naboer.

Bygningerne er fra 1920 og gennemrenoveret med ny opført Multihal i 2009.

Nyboder skole har 560 elever fordelt på Grundskolen, 0. - 5. klasse, Overbygning 6. - 9. klasse og Taleklasserækken 0. - 5. klasse. Taleklasserækken er Københavns Kommunes specialpædagogiske tilbud til elever med  tale-sprogvanskeligheder. Eleverne i taleklasserækken visiteres hvert år og indstilles til at fortsætte i taleklasserækken eller udskrivning til distriktsskolen eller et andet særligt tilrettelagt skoleforløb.

Åbent hus for kommende 0. klasse

Mandag den 7. november 2016, holdt Nyboder skole åbent hus for forældrene til kommende 0. klasse. Aftenen bød blandt andet på underholdning ved skolens dygtige musikvalghold.

Indskrivning til skolestart 2017

Hvis du har ændringer til indskrivningen af dit barn, bedes du kontakte skolens kontor på telefon 3366 4950.

Velkommen til 2017

Nyboder skole ønsker alle et godt nytår