Nyboder skole – høj faglighed og rart skolemiljø

Nyboder skole ligger i hjertet af København i smørhullet mellem Østre Anlæg og Kastellet, og vi har Den Fri Udstilling og Park-Museerne som naboer.

Bygningerne er fra 1920 og gennemrenoveret med ny opført Multihal i 2009.

Nyboder skole har 560 elever fordelt på Grundskolen, 0. - 5. klasse, Overbygning 6. - 9. klasse og Taleklasserækken 0. - 5. klasse. Taleklasserækken er Københavns Kommunes specialpædagogiske tilbud til elever med  tale-sprogvanskeligheder. Eleverne i taleklasserækken visiteres hvert år og indstilles til at fortsætte i taleklasserækken eller udskrivning til distriktsskolen eller et andet særligt tilrettelagt skoleforløb.

Indskrivning og skolestart 2016

OBS

Indskrivningsugerne til kommende 0. klasse sluttede søndag den 13. december 2015.

Kontakt derfor kontoret på tlf. 3366 4950 alternativt bedes du skrive en mail til mail@nyboderskole.kk.dk, for at få dit barn indskrevet til skolestart 2016.

• Selvom du ønsker din distriktsskole som 1. prioritet, skal dit barn stadig indskrives digitalt.
  • Du skal ligeledes indskrive dit barn, selvom I ønsker en privatskole.

Årets fest!

Årets gallafest blev en stor succes. Stemningen var i top både på og uden for dansegulvet. Det må vi helt sikkert gentage til næste år.