Nyboder skole – høj faglighed og rart skolemiljø

Nyboder skole ligger i hjertet af København i smørhullet mellem Østre Anlæg og Kastellet, og vi har Den Fri Udstilling og Park-Museerne som naboer.

Bygningerne er fra 1920 og gennemrenoveret med ny opført Multihal i 2009.

Nyboder skole har 560 elever fordelt på Grundskolen, 0. - 5. klasse, Overbygning 6. - 9. klasse og Taleklasserækken 0. - 5. klasse. Taleklasserækken er Københavns Kommunes specialpædagogiske tilbud til elever med  tale-sprogvanskeligheder. Eleverne i taleklasserækken visiteres hvert år og indstilles til at fortsætte i taleklasserækken eller udskrivning til distriktsskolen eller et andet særligt tilrettelagt skoleforløb.

Skolestart 2016

OBS

Første skoledag for nye 0. klasser er torsdag den 11. august 2016 kl. 09.00 - 10.30. Alle mødes i multihallen kl. 09.00.

Der afholdes forældremøde for forældre til nye 0. klasser onsdag den 8. juni kl. 17.00 - 19.00 i skolens personalerum på 2. sal. Forældremødet er uden børn.

Forældremøde (uden børn) for Taleklasserækkens nye forældre er ligeledes onsdag den 8. juni kl 17.00 - 19.00 og det afholdes i 0. klassernes klasselokale.

Der afholdes desuden forældremøde med børn i Taleklasserækken tirsdag den 7. juni kl. 10.00 - 11.00 på skolens personalerum på 2. sal.

Første skoledag for 1. - 9. klasse er mandag den 8. august 2016. Dagen er normal skoledag.

1.u tegner Tudemarie

Tudemarie - 3 bøger af Maria Andersen

1.U har i UUV timerne arbejdet med Tudemarie bøgerne. De har fået læst bøgerne højt og tegnet deres egne tegninger til.

Bøgerne handler om Tudemarie og hendes liv som barn/ung og voksen i en fattig familie. Hun bor sammen med sine forældre og mange søskende i ”en gade over for Kongens Have” i 1880`ernes København, som jo er en del af Nyboder området.