Tandplejens Kontaktcenter: tlf. 35 30 39 60

Nyboder skole – høj faglighed og rart skolemiljø

Nyboder skole ligger i hjertet af København i smørhullet mellem Østre Anlæg og Kastellet, og vi har Den Fri Udstilling og Park-Museerne som naboer.

Bygningerne er fra 1920 og gennemrenoveret med ny opført Multihal i 2009.

Nyboder skole har 560 elever fordelt på Grundskolen, 0. - 5. klasse, Overbygning 6. - 9. klasse og Taleklasserækken 0. - 5. klasse. Taleklasserækken er Københavns Kommunes specialpædagogiske tilbud til elever med  tale-sprogvanskeligheder. Eleverne i taleklasserækken visiteres hvert år og indstilles til at fortsætte i taleklasserækken eller udskrivning til distriktsskolen eller et andet særligt tilrettelagt skoleforløb.

Åbent hus for kommende 0. klasse

Mandag den 7. november 2016, holdt Nyboder skole åbent hus for forældrene til kommende 0. klasse. Aftenen bød blandt andet på underholdning ved skolens dygtige musikvalghold.

Indskrivning til skolestart 2017

Du har modtaget et brev i din E-boks fra Københavns Kommune.

Uanset hvilken skole du vælger til dit barn, bedes du følge linket i brevet og besvare spørgsmålene, så udførligt som muligt.

Du kan rette i indskrivningen t/m søndag den 18. december 2016.

Tillykke til 6.u

Nyboder skole har deltaget i en stor opfinder-konkurrence og 6.u vandt regionsfinalen og gik videre til den store landsfinale i Fredericia. På fotoet ses de stolte elever fra 6.u ved præmieoverrækkelsen sammen med H. K. H. Prinsesse Marie.

Stort tillykke fra hele skolen!