Tandplejens Kontaktcenter: tlf. 35 30 39 60

Fritidshjemmet Villa Amalie: tlf. 33 14 52 60

Nyboder skole – høj faglighed og rart skolemiljø

Nyboder skole ligger i hjertet af København i smørhullet mellem Østre Anlæg og Kastellet, og vi har Den Fri Udstilling og Park-Museerne som naboer.

Bygningerne er fra 1920 og gennemrenoveret med ny opført Multihal i 2009.

Nyboder skole har 560 elever fordelt på Grundskolen, 0. - 5. klasse, Overbygning 6. - 9. klasse og Taleklasserækken 0. - 5. klasse. Taleklasserækken er Københavns Kommunes specialpædagogiske tilbud til elever med  tale-sprogvanskeligheder. Eleverne i taleklasserækken visiteres hvert år og indstilles til at fortsætte i taleklasserækken eller udskrivning til distriktsskolen eller et andet særligt tilrettelagt skoleforløb.

Første skoledag kommende 0. klasse

Torsdag den 10. august, kl. 09.00 – 10.30 i Multihallen.

Indskrivning til skolestart 2017

Hvis du har spørgsmål eller ændringer til indskrivningen af dit barn til skolestart, så kontakt venligst skolens kontor, hurtigst muligt, på telefon 3366 4950.

Sommerferie 2017

Nyboder skole ønsker alle en rigtig god sommerferie.

Vi ses igen mandag den 7. august (1. - 9. Klassetrin)