Nyboder skole – høj faglighed og rart skolemiljø

Nyboder skole ligger i hjertet af København i smørhullet mellem Østre Anlæg og Kastellet, og vi har Den Fri Udstilling og Park-Museerne som naboer.

Bygningerne er fra 1920 og gennemrenoveret med ny opført Multihal i 2009.

Nyboder skole har 560 elever fordelt på Grundskolen, 0. - 5. klasse, Overbygning 6. - 9. klasse og Taleklasserækken 0. - 5. klasse. Taleklasserækken er Københavns Kommunes specialpædagogiske tilbud til elever med  tale-sprogvanskeligheder. Eleverne i taleklasserækken visiteres hvert år og indstilles til at fortsætte i taleklasserækken eller udskrivning til distriktsskolen eller et andet særligt tilrettelagt skoleforløb.

Læs mere her

Åbent hus for kommende 0. klasse

- Mandag den 7. november 2016, kl. 17.00 -18.30 - holder Nyboder Skole Åbent hus for forældrene til kommende 0. klasse. Jeres børn er selvfølgelig også velkomne.

Forældre og børn fra andre skoledistrikter er ligeledes velkomne til at komme forbi og lytte med.

 

Skoleindskrivning til skolestart 2017

Hvis du bor i Nyboder Skoles grunddistrikt, vil du i din E-boks i november måned modtage et brev fra Københavns kommune om skoleindskrivning og en invitation til åbent hus fra Nyboder skole.

 

 

 

 

 

 

                               

Nye kontaktoplysninger for Tandplejen

 

Den 6. september åbner Tandplejen et nyt Kontaktcenter.

Når børn, unge eller forældre skal have fat i Tandplejen, skal de fremover ringe til Kontaktcentret på tlf.: 35 30 39 60

Det gælder både, hvis de har spørgsmål om tænder eller tandpleje, hvis de skal ændre en tid eller de har brug for akut tandlægehjælp - og det gælder uanset hvilken klinik, de hører til.

Hvis barnet eller den unge er kommet alvorligt til skade med sine tænder, kan fremmøde på nærmeste tandklinik ske uden forudgående aftale.

 

Se mere på www.sundmund.kk.dk