Tandplejens Kontaktcenter: tlf. 35 30 39 60

Fritidshjemmet Villa Amalie: tlf. 33 14 52 60

Nyboder skole – høj faglighed og rart skolemiljø

Nyboder skole ligger i hjertet af København i smørhullet mellem Østre Anlæg og Kastellet, og vi har Den Fri Udstilling og Park-Museerne som naboer.

Bygningerne er fra 1920 og gennemrenoveret med ny opført Multihal i 2009.

Nyboder skole har 560 elever fordelt på Grundskolen, 0. - 5. klasse, Overbygning 6. - 9. klasse og Taleklasserækken 0. - 5. klasse. Taleklasserækken er Københavns Kommunes specialpædagogiske tilbud til elever med  tale-sprogvanskeligheder. Eleverne i taleklasserækken visiteres hvert år og indstilles til at fortsætte i taleklasserækken eller udskrivning til distriktsskolen eller et andet særligt tilrettelagt skoleforløb.

0. klassernes første skoledag

Torsdag den 10. august startede de nye 0. klasser i skole.

Klokken 9.00 samledes de spændte elever og deres forældre i skolens Multihal, hvor blandt andet skoleleder Anders Mikkelsen bød velkommen. Efter taler og sange fra 4. klasserne, gik eleverne i deres respektive klasser, mens forældrene havde mulighed for at prøvesmage mad fra skolemadsordningen EAT.

Til sidst var det tid til afsendelse af de traditionsrige ballonbreve, som 0. klasserne sender afsted hvert år.

1. klasserne første skoledag

I dag havde 1. klasserne deres første skoledag.

De blev traditionen tro flaget op til deres nye klasser og skoleliv af elever og lærere fra 2. klasse. I år fik forældrene også fornøjelsen af turen gennem den lille flagallé.