Nyboder skole – høj faglighed og rart skolemiljø

Nyboder skole ligger i hjertet af København i smørhullet mellem Østre Anlæg og Kastellet, og vi har Den Fri Udstilling og Park-Museerne som naboer.

Bygningerne er fra 1920 og gennemrenoveret med ny opført Multihal i 2009.

Nyboder skole har 560 elever fordelt på Grundskolen, 0. - 5. klasse, Overbygning 6. - 9. klasse og Taleklasserækken 0. - 5. klasse. Taleklasserækken er Københavns Kommunes specialpædagogiske tilbud til elever med  tale-sprogvanskeligheder. Eleverne i taleklasserækken visiteres hvert år og indstilles til at fortsætte i taleklasserækken eller udskrivning til distriktsskolen eller et andet særligt tilrettelagt skoleforløb.

Skoleindskrivning 0. klasse 2017

Hvis du bor i Nyboder skoles grunddistrikt og dit barn skal starte i 0. klasse i 2017, vil du primo november 2016 modtage et brev i din E-boks fra skolen.

Brevet beskriver hvad du skal gøre, for at indskrive dit barn i skole og fritidshjem.

Åbent hus for kommende 0. kl.

Nyboder skole holder åbent hus for kommende 0. klasses børn og forældre en aften medio november 2016 (den nøjagtige dato følger senere).

Nye kontaktoplysninger for Tandplejen

Den 6. september åbner Tandplejen et nyt Kontaktcenter.

Når børn, unge eller forældre skal have fat i Tandplejen, skal de fremover ringe til Kontaktcentret på tlf.: 35 30 39 60

Det gælder både, hvis de har spørgsmål om tænder eller tandpleje, hvis de skal ændre en tid eller de har brug for akut tandlægehjælp - og det gælder uanset hvilken klinik, de hører til.

Hvis barnet eller den unge er kommet alvorligt til skade med sine tænder, kan fremmøde på nærmeste tandklinik ske uden forudgående aftale.

Se mere på www.sundmund.kk.dk