Nyboder skole – høj faglighed og rart skolemiljø

Nyboder skole ligger i hjertet af København i smørhullet mellem Østre Anlæg og Kastellet, og vi har Den Fri Udstilling og Park-Museerne som naboer.

Bygningerne er fra 1920 og gennemrenoveret med ny opført Multihal i 2009.

Nyboder skole har 560 elever fordelt på Grundskolen, 0. - 5. klasse, Overbygning 6. - 9. klasse og Taleklasserækken 0. - 5. klasse. Taleklasserækken er Københavns Kommunes specialpædagogiske tilbud til elever med  tale-sprogvanskeligheder. Eleverne i taleklasserækken visiteres hvert år og indstilles til at fortsætte i taleklasserækken eller udskrivning til distriktsskolen eller et andet særligt tilrettelagt skoleforløb.

Skolestart 2016

OBS

Første skoledag for nye 0. klasser er torsdag den 11. august 2016 kl. 09.00 - 10.30.

Alle mødes i multihallen kl. 09.00 - 09.30. Herefter går eleverne op i klasserne med deres nye klassekammerater.

Første skoledag for 1. - 9. klasse er mandag den 8. august 2016. Dagen er normal skoledag.

1. klasserne mødes kl. 09.00 ved flagstangen i skolegården, hvor deres lærere samt de velkendte børnehaveklasseledere vil tage imod dem.

Sommerferie

Nyboder skole ønsker alle en rigtig god sommerferie.

Vi ses igen i august.