Tandplejens Kontaktcenter: tlf. 35 30 39 60

Fritidshjemmet Villa Amalie: tlf. 33 14 52 60

Velkommen til Nyboder skole

Nyboder skole går der 530 søde, dygtige og interesserede børn, der har forældre, som støtter positivt op om skolens arbejde med børnenes læring og trivsel.

Vi tror på, at læring og trivsel følges ad og er hinandens forudsætninger. Uden trivsel ingen læring og uden læring - ingen trivsel.

Vi lægger stor vægt på samarbejde mellem skole og hjem, og at samarbejdet er præget af værdighed, respekt og tillid til, at alle har gode hensigter. Vi ønsker at skabe de bedst mulige betingelser for elevernes læring og trivsel og det tror vi på bedst sker gennem et skole-hjem samarbejde, som er præget af omsorg og tryghed for det enkelte barn og for klassen.

Nyboder skole ligger i hjertet af København i smørhullet mellem Østre Anlæg og Kastellet. Vi har Den Frie Udstilling, Statens Museum for Kunst og Nyboder kvarteret som naboer. Bygningerne er fra 1920 og gennemrenoverert med ny opført Mutlihal i 2009.

Klik på det ovenstående billede for at læse mere om Læring og Trivsel, Samarbejdet med skole og hjem, Fagtemadage, Integration af IT i undervisningen, Legepatrulje, Synlig læring, Traditioner og Samarbejdet mellem skolen og fritidshjemmet Villa Amalie.

Åbent hus og indskrivning til skolestart

Velkommen til Åbent Hus arrangement på Nyboder skole og Villa Amalie

mandag den 12. november 2018 kl. 17.00 - 19.00

Arrangementet foregår i Børnehaveklassernes lokaler opgang B, 1. sal.

Til Åbent hus har I mulighed for at lære skolen bedre at kende, stille spørgsmål og hilse på lærere og skolens ledelse.

Vi håber at se alle kommende skolestartende børn med forældre, også jer, der ønsker eller overvejer et andet skoletilbud til jeres barn.

Læs mere om skoleindskrivning her

Find datoer for åbent hus på alle folkeskolerne på Østerbro/indre by her

0. klassernes første skoledag

Torsdag den 16. august 2018 bød Nyboder skole 0. klasserne velkomne i Multihallen og 4. klasserne underholdt med musik og sang.

Dagen sluttede med opsendelse af balloner fra skolegården.