Tandplejens Kontaktcenter: tlf. 35 30 39 60

Fritidshjemmet Villa Amalie: tlf. 33 14 52 60

Nyboder skole – høj faglighed og rart skolemiljø

Nyboder skole ligger i hjertet af København i smørhullet mellem Østre Anlæg og Kastellet, og vi har Den Fri Udstilling og Park-Museerne som naboer.

Bygningerne er fra 1920 og gennemrenoveret med ny opført Multihal i 2009.

Nyboder skole har 560 elever fordelt på Grundskolen, 0. - 5. klasse, Overbygning 6. - 9. klasse og Taleklasserækken 0. - 5. klasse. Taleklasserækken er Københavns Kommunes specialpædagogiske tilbud til elever med  tale-sprogvanskeligheder. Eleverne i taleklasserækken visiteres hvert år og indstilles til at fortsætte i taleklasserækken eller udskrivning til distriktsskolen eller et andet særligt tilrettelagt skoleforløb.

OPTAGELSE I 0. KLASSE PÅ NYBODER SKOLE

Indskrivning til skolestart 2017

Hvis du har ændringer til indskrivningen af dit barn til skolestart, bedes du kontakte skolens kontor på telefon 3366 4950.

Første skoledag kommende 0. klasse

Første skoledag for 0. klasse er torsdag den 10. august 2017, kl. 09.00 – 10.30 i Multihallen.

9. klassernes sidste skoledag

I dag, onsdag den 24. maj 2017 er det 9. klassernes sidste skoledag!

Det blev traditionen tro fejret med morgenbrød, festlig udklædning og masser af hygge.

Hele skolen deltog i vandkamp i gården, mens 9. klasserne senere udfordrede personalet til boldspil i multihallen.

Nu drager 9. klasserne ud i verden til fest og farver, og læseferie selvfølgelig.